Lakberendezés
Lakberendezés  »  Lakberendezési tippek  »  A vasalás nagymestere

A vasalás nagymestere

Szép Házak
Tegye fel a kezét, aki szeret vasalni! Pedig, ha nem akarunk gyűrötten megjelenni, vasalni muszáj. Egy jó vasalóval ez még kellemes is lehet.
Olyan vasalót válasszunk, amelyik biztonságos, hatékony és jól is néz ki. Sokkal szívesebben dolgozunk olyan eszközökkel, melyek már ránézésre is tetszenek. Az Electrolux új 5Safety modellje fehér-arany, babakék-fehér, illetve fekete-ezüst színekben kapható, így a hölgyek és az urak is megtalálhatják a nekik tetsző vasalót. A szemrevaló design mellett biztonság és hatékonyság tekintetében is jól vizsgáznak az új modellek.


A 5Safety modellek stabilan ülnek nagy fenekükön, így nehezebb őket fellökni. A 3 szintű biztonsági rendszernek köszönhetően a vasaló automatikusan kikapcsol, ha 30 másodpercig a talpán vagy az oldalán fekszik, vagy 8 percig a fenekén ül. Ezért biztos, hogy nem gyullad meg a textília, ha véletlenül rajta felejtjük. A kényelmes, nagyméretű, gumiborítású fogófelület és a speciális formájú talp lehetővé teszi, hogy visszafelé is könnyedén mozgassuk a vasalót az öltések és gombok között.


A 605 kis gőznyíláson 130-150 g (modelltől függően) gőzt présel ki percenként a rendszer, ami elég sok ahhoz, hogy pillanatok alatt kisimítsa a gyűrődéseket, vagy elűzze az étel és dohányszagot a ruhákból. Ezzel akár megspórolhatunk egy utat a tisztítóba, hiszen sokszor csak azért visszük el a kosztümöket vagy az öltönyöket, hogy felfrissítsük egy étteremben elköltött kellemes vacsora után.


A 5Safety gőzölős vasalókat 2011-ben Plus X díjjal jutalmazták a világ legnagyobb technológia versenyén.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK