Design
Design  »  Shop  »  Sicis bemutatóterem Isztambulban
Shop

Sicis bemutatóterem Isztambulban

Design Club
 
2011. december 9.
Megnyílt a legújabb Sicis bemutatóterem Isztambul divat negyedében. Itt találkozik kelet és nyugat világa és kultúrája.
Nemrég nyílt meg a Sicis, The Art Mosaic Factory legújabb bemutatóterme ezúttal Isztambulban. Itt találkozik kelet és nyugat, azaz két nagy birodalom és kultúra. Összemosódnak a stílusjegyek.

Képek forrása: Sicis

A Sicis extravaganciája nyomon követhető a szivárványszínekben játszó vizuális élményben, ami az ide látogatókat fogadja. Márvány felületek ötvöződnek tükörhatású, üveg burkolatokkal. Ehhez már csak az itt található bársonyborítású kanapék járulnak hozzá.

Képek forrása: Sicis

A túldíszítettség és a fényes felületek dominálnak az egész térben. Az ünnepélyes, exkluzív hatást a bemutató térben domináló színekkel érték el. A vörös, a fehér, a fekete és az arany soha nem megy ki a divatból. Mind a luxust jelképezik.

Képek forrása: Sicis

Az egyes bútordarabok mintha különálló szobrászati műremekek lennének. A különlegesen fényesedő darabokat a távol-keleti motívumok ékesítik még jobban. A liliomok, a kolibrik, az ornamentikus vonalak alkalmazása a bútorokon nem új keletű dolog. Mégis van bennük valami újszerű.

Képek forrása: Sicis

Az üzlet igazán elegáns az utcafrontról tekintve. Első benyomásra azt hinné az ember, hogy egy öt csillagos luxus hotel bejárata.

Képek forrása: Sicis

Az exkluzívitás a részletekben rejlik ebben a térben. A mozaikok összképe, és eleganciája kap hangsúlyt. Ebben a nagyvonalú térben még jobban kivehetők a részletgazdag motívumok.

Képek forrása: Sicis


Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Shop (14)