Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2009/4. számából
CSALÁDI HÁZ
A nyugalom otthona
Adott egy látszólag előnytelen adottságú telek és a tulajdonosok elvárásai. Az építész a hátrányokból előnyt kovácsolva tervezte a család új otthonát.
1
2
3
LAKÁS
Különleges belsőépítészeti megoldások és természetes anyagok teszik egyedivé és látványossá a Római-part egyik lakóparkjának lakását.  »
CSALÁDI HÁZ
A queensland-i kibővített családi ház fő jellegzetessége, hogy remekül kihasználja a hely adottságait, miközben megőrzi a vidék építészeti stílusát.  »
NYARALÓ
Egy kényelmes balatoni nyaralóhoz a legegyszerűbb dolgok is elegendők: nádtető, fehérre meszelt falak, nyerstégla burkolat, cicoma nélküli nyílászárók.  »
LAKÁS
Ha a belsőépítészeti koncepciót a kezdetektől a befejezésig következetesen végigviszik, a siker nem marad el. Ezt bizonyítja a római-parti lakás is.  »
CSALÁDI HÁZ
Az egyszerű tömegformálás, a letisztult alaprajzi elrendezés és a kontrasztos külső színek teszik különlegessé ezt a puritán megjelenésű házat.  »
CSALÁDI HÁZ
A háború előtti évtizedek uralkodó stílusában épült családi ház a korabeli épületformákat idézi, technikailag azonban ízig-vérig 21. századi.  »
CSALÁDI HÁZ
Környezethez való alkalmazkodás és energiatudatosság a két legfontosabb tulajdonsága a Pest környéki családi háznak.  »
Megrendelem a Szép Házak 2009/4. lapszámát