Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2010/4. számából
CSALÁDI HÁZ
Az átrium öröksége
A mediterrán cseréppel fedett egyszintes családi ház lelke az átrium, ahonnan csodálatos látvány tárul a mediterrán hangulatú növényekkel beültetett kertre.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
A fiatal spanyol építész családi házából csodálatos a panoráma. A mediterrán környezetre jellemző hófehérre vakolt falfelületek a ház minimalista stílusát tükrözik.  »
LAKÁS
Az igényes belsőépítészeti kialakítású, kétszintes családi ház különlegessége, hogy egy légies üveg járófelületen keresztül lehet eljutni a gyerekszobákhoz.  »
CSALÁDI HÁZ
A kis alapterületű ház bővítésével jött létre egy háromszintes "lakótorony", amelynek tetőteraszáról a Dunakanyar panorámájában gyönyörködhetünk.  »
CSALÁDI HÁZ
A kör alaprajzú családi ház, amely Vadász György és festőművész felesége számára épült, befelé dőlő falaival, kúp alakú magas tetejével a régi malmokat idézi.  »
CSALÁDI HÁZ
Piros, kék, zöld színek, kisablak, nagyablak. Színes fadobozok halmaza, elvarázsolt "kiskastély". Az egész egy furcsa kompozíció, mint egy térbeli naiv festmény.  »
CSALÁDI HÁZ
A patakparti telekre tervezett, oldalhatáron álló műteremház egy szobrász otthona és munkahelye egyben, amely tudatosan kerüli a divatos építészeti megoldásokat.  »
CSALÁDI HÁZ
A téglaburkolatos családi ház tervezésénél kerülték a divatos megoldásokat, helyette a tisztaságra, a funkció és a forma harmóniájára törekedtek.   »
CSALÁDI HÁZ
A szentendrei Tyúkosdűlőn található kétszintes, félnyeregtetős családi ház modern, letisztult formáival együtt is belesimul a természeti környezetébe.  »
CSALÁDI HÁZ
A pilisi erdő szélén vasbeton lábakon álló egyszintes családi házat eredetileg családjának tervezte tizenöt éve Vadász György Kossuth- és Ybl-díjas építész.  »
Megrendelem a Szép Házak 2010/4. lapszámát