Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2011/2. számából
NYARALÓ
Mexikói víkendház
Az Avándaro tó partján a a szokatlan formájú ház három különálló egységre tagolódik, amelyeket szabadtéri teraszok, lépcsők és fahidak kapcsolnak össze.
1
2
3
4
CSALÁDI HÁZ
A családi ház a Balaton-felvidéken, egy tóra néző kis faluban épült. Ide illik a hagyományos, ám modern technológiák alkalmazásával készült ház.  »
CSALÁDI HÁZ
A Duna menti kisvárosban épült családi házat a nemes egyszerűség jellemzi. Hagyományos szerkezet, jó hőszigetelés, korszerű gépészet jellemzi.  »
CSALÁDI HÁZ
A Pest környéki családi ház egy diófa köré épült, amelyet az építtetők szerettek volna megőrizni, és ezzel egy fél átriumszerű tér jött létre.  »
CSALÁDI HÁZ
A kétlakásos családi ház külső nézete elegáns. A lehető legegyszerűbb geometriai eszközökkel, nemes anyagok felhasználásával értékálló ízlést követ.  »
CSALÁDI HÁZ
A családi ház az utca felől kétszintesnek tűnik, a kert felől azonban látszatra is egyszintes. A nagy üvegfelületek hangsúlyozzák az épület karakterét.  »
LAKÁS
A Völgy utcai lakóparkban épült társasház olaszosan berendezett, 90 négyzetméteres lakásához óriási, 140 négyzetméteres terasz tartozik.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építész saját házának tömege követi a különböző funkciókat, kívülről mégis inkább rejtőzködő, környezetbe belesimuló formát ölt.  »
NYARALÓ
A Tapolcai-medencében a tájjal tökéletes összhangban épült egy régi pince felett, egy egykori présház helyén a mindössze 45 négyzetméteres kis nyaraló.  »
Megrendelem a Szép Házak 2011/2. lapszámát