Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2012/5. számából
CSALÁDI HÁZ
Energiatudatosan az erdő mélyén
Az alaprajz kialakításánál a négytagú család elsődleges szempontja lett a funkcionális helyiségigényeken kívül a belső terekben az átláthatóság.
1
2
3
4
LAKÁS
A munkahelyet és az otthont is magában foglaló ház szerkezetkész állapotában sikerült bekapcsolódni a belsőépítészeti tervezéssel.  »
LAKÁS
A loft stílusjegyeket is magán viselő modern, letisztult, de mégis barátságos otthon alaphangulatát a beton-, a fém- és fafelületek határozzák meg.  »
LAKÁS
Az adott helyszín kedvező volt a kényelmes és praktikus élettér kialakítására. A különböző korosztályok magánszférájához saját közösségi terek tartoznak.  »
NYARALÓ
A brazil építész saját nyaralójának letisztult tömegképzésű épülete távolról szemlélve hatalmas ablaknak tűnik.   »
NYARALÓ
Az L alakú családi ház két szára közötti ligetes facsoport érintetlen maradt. A funkcionális elrendezésnél kiemelt szerepe lett a panorámának.  »
VILLA
A Balaton északi partján található ez a hangulatos villa. Az enyhe lejtésű domboldalról szép kilátás nyílik a tóra, a terület felső részén szőlősorok futnak.   »
VILLA
Letisztult, modern formavilág és energiatakarékos építési mód jellemzi az Art Concept House luxusházait, amelyek azáltal váltak egyedi karakterűvé.  »
CSALÁDI HÁZ
A tervezők feladata egy jól használható, fenntartható, kompakt épület létrehozása volt. A fedett erkélyek és a teraszok előnyére váltak a háznak.  »
CSALÁDI HÁZ
Külső jegyeiben modern, racionális épületet álmodott meg az építész, amelyet funkcionálisan a megbízók életviteléhez alakított ki.   »
Megrendelem a Szép Házak 2012/5. lapszámát