Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2012/6. számából
LAKÁS
Ragyogó modernizmus
A belsőépítészeti kialakítás alkalmazkodik a megrendelő ízlésvilágához és az építészeti arculathoz is, melyben számos praktikus és energiatakarékos gépészeti megoldás van.
1
2
3
NYARALÓ
Az építtetők eredetileg egy nyaralóra vágytak, ahol a hétvégeken a hétköznapi életükből kiszakadva feltöltődhetnek, akár végleges lakhelyként is.  »
LAKÁS
A kertvárosi ház építészeti adottságai igen kedvezőek a hatalmas ablakok jóvoltából a fény átjárja a tereket, amelyek jó ritmusban kapcsolódnak egymáshoz.   »
NYARALÓ
A körpanorámás épület elhelyezésénél maximálisan kihasználták a hagyományos kőkerítéses, hétezer négyzetméteres telek adottságait.   »
CSALÁDI HÁZ
Az építtető házaspár formailag elegáns és egyszerű, funkcionálisan könnyen átalakítható, biztonságos, kivitelezés szempontjából gazdaságos házat álmodott meg.  »
CSALÁDI HÁZ
A szép panorámájú, igen meredek ingatlanra, a hagyományos beépítéstől eltérően, átriumszerű, fachwerk stílusú passzívházat terveztek.  »
CSALÁDI HÁZ
A visszafogott, egyszerű vonalvezetésű társasház teljesen önálló lakásai egy többgenerációs család számára készültek. A kertben egy medence is helyet kapott.  »
CSALÁDI HÁZ
A modern stílusú családi ház terei között a szürke árnyalatai és a türkiz az összefogó kapocs, amelyet a diófurnér és a natúr ezüst csillogása egészít ki.   »
CSALÁDI HÁZ
A ház koncepciójában a léptékválasztás kulcsfontosságú volt a gazdaságos üzemeltethetőség szempontjábóla minden túlzástól mentes épület megvalósításánál.  »
VILLA
A megbízó olyan kétlakásos házat kívánt megépíteni, amely a Bauhaus stílusjegyeit úgy hordozza, hogy avatatlan szem ne tudja megállapítani, mikor készült.   »
Megrendelem a Szép Házak 2012/6. lapszámát