Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2013/4. számából
VILLA
Nagyvonalú otthon
A megrendelők a csodálatos clifton tengerpartra néző magánvilla tervezését a világ majdnem minden egzotikus táján alkotó, különleges referenciájú építész stúdióra bízták.
1
2
3
VILLA
A tulajdonosok azért döntöttek egy folyóparti telek mellett, mert kellemes párosításnak vélték a városi életvitelhez a víz, a nádas és a fahíd közelségét.  »
CSALÁDI HÁZ
Mindkét oldalon fákkal szegélyezett, csöndes, hangulatos utcában az egyetlen beépítetlen telekre szólt a családi ház tervezésére a megbízás.  »
CSALÁDI HÁZ
A családi házat Basa Péter álmodta meg barátja családjának. A ház később a neves építész halálával egyben ennek a barátságnak is az emlékműve lett.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építész számára különleges és ritka alkalom, ha kompromisszumok nélkül alkothat. A megrendelők álma egy kényelmes, tágas otthon megvalósítása volt.  »
CSALÁDI HÁZ
Az organikus stílusú épület tervezéséhez az inspirációt a budai hegyvidék hangulata és az ottani villa építészeti hagyományok adták.  »
CSALÁDI HÁZ
Az ikerház tervezésénél alapvető cél volt, hogy az egy telken elhelyezett, minimálisan összekapcsolt részek formailag külön érvényesüljenek.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy építész számára az egyik legnehezebb feladat egy saját ház megtervezése. Egyedit és emberléptékűt alkotni, az anyagi lehetőségek határai belül.  »
LAKÁS
Egy egyedülálló férfinak nem könnyű belevágni egy új lakás berendezésébe, kivéve ha ebben egy lakberendező és egy ötletekben gazdag testvér segít.  »
LAKÁS
Egy modern társasházban két lakás összenyitásával jött létre a modern, minimál ihletésű, ugyanakkor izgalmas, színes otthon.  »
Megrendelem a Szép Házak 2013/4. lapszámát