Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2013/5. számából
VILLA
Tágra zárt építészet
A Cape Townban épült luxusvilla különlegessége, hogy az épület bármely pontjáról csodálható a pazar látkép. Minden szoba lélegzetállítóan panorámás.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
A megrendelő egyszintes házat kívánt építeni, amely a helyi előírások miatt félnyeregtetős lett. A családi ház geometriai középpontjába egy kis átrium került.  »
CSALÁDI HÁZ
Előnyös helyzet, ha az építész nemcsak saját házát tervezheti meg, hanem a szomszédjáét is. Egy szerkezetkész házat kellett a tulajdonosok igényeire alakítani.  »
CSALÁDI HÁZ
Az épület nagy, egybefüggő, háromszintes tömegével és a lépcsős elrendezésével, a teraszok tagolásával harmonikusan illeszkedik a tájba.  »
CSALÁDI HÁZ
A környezettel összhangban lévő, kortárs, energiatudatos, funkcionálisan és formailag is időtálló, különleges családi ház született.  »
CSALÁDI HÁZ
A telekadottságok lehetővé tették, hogy a kertes házra vágyó kisgyermekes család számára az igényeiknek megfelelő otthon épüljön.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy balatoni, vízpartközeli telken épült a minimalista stílusú, elegáns faburkolattal és nagy üvegfelületekkel határolt, a külvilág felé nyitott családi ház.  »
CSALÁDI HÁZ
A megbízó a telekre egy kertvárosi zsákutcában talált rá, amelyen két hatalmas diófa állt. A fák jelentősen befolyásolták a tervezett épület elhelyezését.  »
LAKÁS
Az új otthon két egymás fölötti önálló lakás egyesítésével jött létre. A berendezés esztétikailag visszafogott, egyszerű és elegáns lett.  »
LAKÁS
A legénylakás tulajdonosa nem félt a rendhagyó megoldásoktól, a nagyvonalú térformálástól és egy kis extravaganciától sem.  »
LAKÁS
A fiatal pár olyan lakás tervezésére adott megbízást, amely kényelmes a hétköznapokon, ugyanakkor a vendégfogadáshoz is elegáns.  »
Megrendelem a Szép Házak 2013/5. lapszámát