Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2014/6. számából
VILLA
Természetesség és könnyedség
Egy sziklás hegyoldalon épült a lenyűgöző johannesburgi család ház, amelyből fantasztikus panoráma tárul a tengerre.
1
2
3
4
CSALÁDI HÁZ
Budapest egyik frekventált kerületében épült fel a kétszintes, lapostetős, minimalista stílusjegyeket viselő családi ház.  »
CSALÁDI HÁZ
A kétszintes épületben egy szintre került a lakófunkció. A kertkapcsolatos alagsor pedig a wellnessrészleggel a családi élet másik centruma lett.  »
CSALÁDI HÁZ
A hagyományos jellegű kétszintes és a modern vonalú egyszintes, lapostetős tömbök összekapcsolásával egy jó arányú épület született.  »
NYARALÓ
A letisztult formájú kétszintes, lapostetős ház egy fiatal pár Balaton-parti nyaralója. A külső fehérséget belül meleg tónusok váltják fel.  »
CSALÁDI HÁZ
A régi házhoz egy átriumudvarral csatlakozik az új, modern épületszárny. Az impozáns, modern külsőhöz hasonló színvonalú belsőépítészeti kialakítás társul.  »
CSALÁDI HÁZ
A tervezők a fehérre festett, újrahasznosított téglafalakkal kívánták visszaidézni a korábbi korszakok meszelt homlokzatú, cseréptetős házainak emlékét.  »
CSALÁDI HÁZ
A téglaburkolatos organikus épület építészeti stílusjegyei rendkívül kifejezőek és illeszkednek a kisváros eklektikus hangulatához.  »
LAKÁS
A házat építészetileg a természetes anyagok és a bensőséges, meleg színhatások jellemzik. Ehhez igazodik a lakás belsőépítészeti megfogalmazása.  »
LAKÁS
A lakás egységes hangulata a fiatalos, vidám egyéniséget tükrözve, a felesleges trendi dolgok elhagyásával alakult ki. A bútorozásnál is elsősorban a célszerűségre törekedtek.  »
Megrendelem a Szép Házak 2014/6. lapszámát