Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2015/2. számából
VILLA
Dél-Afrikai építész otthona
A neves dél-afrikai tervezőtől már korábban bemutatott épületek mellett a Bantry Bay szívében épült saját háza is példaértékűen jelzi az alkotó szellemiségét.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
Az építtetői igényekkel összhangban megjelenésében visszafogott, hagyományokat őrző, de modern elemeket is megjelenítő épület született.  »
CSALÁDI HÁZ
Nem hétköznapi hétvégi ház készült egy lenyűgöző fekvésű és természeti adottságú telekre, ahol a természet hangjai legyőzik a civilizáció zaját.   »
CSALÁDI HÁZ
Miskolctapolcán, a kedvelt üdülőterületen egy szép kilátású saroktelken a megrendelő egyetértésével jött létre a megmozgatott tömegű, letisztult épület.  »
NYARALÓ
A Balaton déli partján, egy kedvező tájolású, közel sík telekre épült nyaraló tervezésére az építész szabad kezet a stílus és a tömegalakítás vonatkozásában  »
CSALÁDI HÁZ
Az alföldi város falusias beépítésű utcájának lakói egy különleges átalakulásnak lehettek szemtanúi. A korszerűsített belső egy extravagáns épületformát kapott.  »
LAKÁS
Egy kisgyermekes házaspár új családi háza tervezéséhez segítségül hívott egy lakberendezőt, aki modern vonalvezetésű, kényelmes, fiatalos otthont tervezett.  »
LAKÁS
Egy alföldi város lakóparkjában lévő, két hálószobás lakás átalakítására szólt a megbízás. A lakás megújításánál a tér tágítása volt az elsődleges feladat.  »
LAKÁS
A tulajdonosok olyan modern élettérre vágytak, amelyben otthonos légkört teremtő, meleg színek dominálnak. A modernség inkább a berendezés stílusában nyilvánul meg.  »
Megrendelem a Szép Házak 2015/2. lapszámát