Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2015/3. számából
VILLA
Mezítlábas luxus
A magabiztos építészeti látásmód egy olyan családi házat eredményezett gyönyörű dél-afrikai tengerparton, amely egyesíti a kifinomult luxust a lezser kényelemmel.
1
2
3
4
VILLA
A tervezett L alakú villa két telek összevonásával épült. A két önállóan funkcionáló emeletes egységet egy hangsúlyos látványú előtetővel fedett terasz fűzi össze.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy kedvező tájolású, sík telekre kellett tervezni egy alápincézett, emeletes épületet. Az U alakú forma egy pergolával árnyékolt, szélvédett étkezőteraszt zár közre.  »
CSALÁDI HÁZ
A családi ház háromosztatú tömbjeinek lépcsőzetes eltolása révén a család életterei nagy üvegfelületekkel nyíltak meg a tájra, valamint egy egybefüggő, L alakú intim teraszt eredményeztek.  »
CSALÁDI HÁZ
A telek szokatlan, ék alakú formája a szabályozások kötöttségeivel együtt különleges építészeti megoldásra sarkallta az alkotókat: egy hegyesszögű háromszögbe zárt alaprajz formálódott.  »
NYARALÓ
A saját nyaraló megalkotása egy építésznek kétségtelenül izgalmas feladat. Ez esetben igazi kihívást jelentett összehangolni a család igényeit a helyszíni adottságokkal és az anyagi lehetőségekkel.  »
CSALÁDI HÁZ
A modern családi ház a Duna menti kisváros panorámás telkének napos lejtőjére épült. A funkcionalizmus jegyeit hordozó letisztult külső formához átgondolt és logikus belvilág társul.  »
LAKÁS
Az unokák megszületésekor döntöttek úgy a megrendelők, hogy a gyerekeik közelében építenek egy új házat. A belső dizájn kialakításánál kompromisszum nélküli megoldások születhettek.  »
LAKÁS
Egy társasház 140 négyzetméteres tetőtéri lakását tervezte át Knapcsek Zoltán. Az emeleti szinten a tinilány egy légterű birodalma kapott helyet.  »
Megrendelem a Szép Házak 2015/3. lapszámát