Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2015/5. számából
VILLA
Villa az avas lejtőjén
Az L alakú családi ház kisebb része a romos ház helyére került, miközben a bővítmény alakformálását a védett faállomány megtartása befolyásolta.
1
2
3
4
CSALÁDI HÁZ
Ez a családi ház példaértékűen tükrözi, hogy az évek múltán szükségessé vált, jórészt a föld alá került bővítés az eredetinek szerves részévé válhat.  »
CSALÁDI HÁZ
A megrendelők egy alacsony energiaszintű, gyorsan felépíthető gerendaházat terveztettek, amelyet modern köntösben képzeltek el.  »
CSALÁDI HÁZ
A téglalap alakú épület az utcáról egyszintesnek tűnik és a kert felől emeletes. A közösségi és a pihenőzóna közé ékelődik egy ún. patio.  »
CSALÁDI HÁZ
A tervezési program eredetileg egyszintes épületre szólt, de a végeredmény olyan emeletes ház lett, amelyben a napi használatú terek a kertszintre kerültek.  »
LAKÁS
Egy új építésű tetőtéri lakás a padlástér hasznosításával egy vendéglakrésszel bővült. A tervezést jelentősen befolyásolta a két szint egymáshoz rendelt viszonya.  »
LAKÁS
A családi ház belső tereiben igen hatásosak a világos és a fényre jól reagáló anyagok, amelyek a funkciók összehangolása mellett az otthonos luxus érzetét keltik.  »
LAKÁS
A tulajdonosok egy lakberendező bevonásával, egy lakásként használt kis nyaraló átalakításával hoztak létre egy hangulatos enteriőrt.  »
Megrendelem a Szép Házak 2015/5. lapszámát