Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2015/6. számából
CSALÁDI HÁZ
Extrém keretek között
Az eredeti, szerény, egyszintes házhoz képest az acélszerkezetű alakzatokkal formabontóvá tett változattal látványos átalakulás ment végbe.
1
2
3
4
NYARALÓ
A Balaton-közeli nyaraló lépcsőzetes elrendezésének köszönhetően minden generáció számára tökéletes rejtekhelyet nyújt a zavartalan pihenéshez.  »
VILLA
A villa tervezését alkotói szempontból ideális folyamatok előzték meg: az építtetők az előzetesen körvonalazott programhoz keresték meg a megfelelő adottságú telket.  »
CSALÁDI HÁZ
A kétlakásos, modern lakóépület ideálisnak bizonyult egy, a generációk térfelének függetlenítésére megálmodott sarokházhoz.  »
CSALÁDI HÁZ
A sík és méretarányaiban kedvező telken az északkelet-délnyugati tájolás előnyös alaprajzi felosztást eredményezett egy nagy családi ház számára.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építészet szinte csak kihívásokból áll, amelyek viszont gyakran serkentően hatnak az alkotókra. Így volt ez a dél-budai családi ház esetében is.  »
LAKÁS
A belvárosi, függőfolyosós házaknak különleges hangulata van, ám elrendezése már nem felel meg a trendeknek. Ilyen lakásban teremtettek egy új, színes világot.  »
LAKÁS
A fiatal generáció kirepülése a családi fészekből sorsfordító lehet a szülők számára. Ilyenkor a régi átalakítása vagy kisebb méretű, új ingatlan jöhet szóba.  »
LAKÁS
A tulajdonosok álma teljesült azáltal, hogy rátaláltak egy ideális helyszínre, ahol a szerkezeti stádiumban lévő házak egyikében lévő lakás még befejezésre várt.  »
Megrendelem a Szép Házak 2015/6. lapszámát