Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2016/1. számából
CSALÁDI HÁZ
Formai kettősség
A tervezési folyamat során a telek tulajdonosváltáson esett át, így az eredetileg földszintesnek tervezett ház az új igények miatt emeletes kialakítást kapott.
1
2
3
4
CSALÁDI HÁZ
A megjelenésében visszafogott, modern ház délre tájolt lakóterei és a gondosan megtervezett zöldterület között lévő teraszok közvetítő szerepe jelentős.  »
CSALÁDI HÁZ
Személyes barátság, és teljes összhang volt az alapja ennek az épületnek, így a végeredmény még a kiinduló elképzelésnél is előnyösebb lett.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építtető által megálmodott otthon a véletlennek köszönhetően az eredeti tervektől eltérően más helyszínen, új épületben valósult meg.   »
NYARALÓ
A balatoni telek méretarányai nem feleltek meg az összes megbízói elvárásnak, ám egy kis szerencsével és néhány jó ötlettel ezek a hibák korrigálhatók.  »
CSALÁDI HÁZ
A céltudatos tulajdonos ismét otthonváltoztatás mellett döntött. Az új igények kisebb alapterületen, egy kétlakásos társasház emeletén valósultak meg.  »
VILLA
Az erdőkkel övezett területre épített villa modern, egyedi formavilágával valamint fa- és rézszerkezetével harmonikusan illeszkedik a festői szépségű tájhoz.  »
LAKÁS
Az építési vállalkozó tulajdonos végre eljutott oda, hogy saját háza legyen. Azonban a kiszemelt környéken üres telek helyett beépített eladó ingatlanra lelt.  »
LAKÁS
A lakberendező feladata komplett funkcionális tervezésre terjedt ki, hiszen a lakást eredetileg válaszfalak nélkül vásárolta az új életérzésre vágyó család.  »
Megrendelem a Szép Házak 2016/1. lapszámát