Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2016/4. számából
CSALÁDI HÁZ
Ötven fenyő rejtekében
A helyszíni szemlénél hihetetlen látványt nyújtott az őrt álló fenyőrengeteg. El se lehetett képzelni, hogy a fák beengedik-e maguk közé a tervezendő épületet.
1
2
3
4
CSALÁDI HÁZ
A terepszemle idején még nem álltak házak a területen, így illeszkedésről nem lehetett szó, de a telek szélviszonyai sarkalatos adottságot jelentettek.  »
CSALÁDI HÁZ
A helyszínhez illő tervezési program, a bizalmi légkör és a jó csapat gördülékeny együttműködést eredményezett a jó minőségű épület megalkotásánál.  »
CSALÁDI HÁZ
A 60-as évekbeli, magastetős ház modern stílusban újult meg és – legfőbb látványosságként – a zárófödém kertes tetőterasza íves felépítményt kapott.  »
CSALÁDI HÁZ
Nehezített körülmények között, műemléki környezetben régi épületek összevonásával és kibővítésével született a 21. század igényeire komponált alkotás.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy csendes, ősfás, panorámás helyszínre épült a minimál stílusú családi ház, amely natúr kőburkolatával emelkedik ki a zöld környezetből.  »
CSALÁDI HÁZ
A tulajdonos a fővárosi ikerházban is fel kívánta eleveníteni a balatoni üdülőhangulatot. A külső tértervezésnél is szerephez jutottak a gyermekkori emlékek.  »
LAKÁS
A 21. század igényei szerint lassan megújulnak és új elrendezést kapnak a régi belvárosi lakások is. Ennek megfelelően nagy átalakuláson ment át ez a lakás is.  »
LAKÁS
A tulajdonosok és a lakberendező ízlésvilága szerencsésen összecsengett, ennek köszönhetően az igények maradéktalanul megvalósulhattak.  »
Megrendelem a Szép Házak 2016/4. lapszámát