Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2017/2. számából
CSALÁDI HÁZ
Modern tájépítészet
Washington közelében a településszerkezet némileg eltér az itt megszokottól. A telkek hatalmasak, nincsenek merev szabályok, szárnyalhat a fantázia.
1
2
3
4
CSALÁDI HÁZ
Az építész négy évtizedes szakmai múltja alapján összegzett hitvallása szerint az alkotómunkához szükség van bizalomra, hitre, és gyakran szerencsére is.  »
CSALÁDI HÁZ
A háromgyermekes család egy szinten kívánta megvalósítani alacsony energiaigényű otthonát. A trapéz alakú telek befolyásolta az épület formálását.  »
CSALÁDI HÁZ
A Budához közeli, dombokkal övezett kisváros kedvező életminőséget kínált a családnak. Az építési program mellett több tényező indokolta az átriumos beépítést.  »
CSALÁDI HÁZ
A településeken általában hamar elfogynak a jó tájolású, panorámás, könnyen megközelíthető építési telkek. Itt a nagyfokú meredekség jelentett kihívást.  »
CSALÁDI HÁZ
A fővárosban még aránylag kevés minimál stílusú ikerház épült az utóbbi időben. A megbízó egy pesti, kertvárosi részen talált rá erre az épületre.  »
LAKÁS
A fiatal megbízók céltudatosan kerestek megfelelő referenciájú lakberendezőt az egy éve vásárolt budai társasházi lakásuk belvilágának kialakítására.  »
LAKÁS
A tulajdonosok belvárosi, pici lakásukból kívántak továbblépni egy dél-budai, zöldövezeti nagyobba, ahol előnyt jelentett a szerkezetkész állapot.  »
LAKÁS
A fiatal pár három szóval foglalta össze új, Tajvani otthonukra vonatkozó igényeit: az apartman legyen egyterű, átlátható és egyszerű.  »
Megrendelem a Szép Házak 2017/2. lapszámát