Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2017/3. számából
CSALÁDI HÁZ
Optimális környezetben
Az évtizedek óta Érden élő megbízók természetesen új házukat is ott kívánták felépíteni. A választás egy dombságra panorámás, északkeleti fekvésű telekre esett.
1
2
3
4
CSALÁDI HÁZ
A tulajdonos panorámára hangolt környezetet képzelt el leendő otthona megépítéséhez, ezért már a helyszín kiválasztása is hosszú folyamat volt.  »
CSALÁDI HÁZ
Kedvező földrajzi fekvésű a választott Nyugat-Dunántúli település, mert délről egy folyó határolja és közel van a térség nagyvárosa is.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy épület látványa másként hat a külső szemlélőre, mint a tulajdonosokra. A tervezők pedig szakmai hitvallásuk szobraként tekintenek az alkotásra.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy fiatal lakáshoz jutása többnyire a szülők áldozatvállalásával jár. Szerencsés esetben egy jól ismert tervezővel kellő bizalomra épülő alkotás jöhet létre.  »
CSALÁDI HÁZ
A helyszíni adottságok és a szabályozás együttesen befolyásolják a megálmodott funkcionális elrendezést és a végleges formát.  »
VILLA
A Genova külvárosában épült családi ház egy közepesen magas fennsíkon épült, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tóra és a városra.  »
LAKÁS
A Duna-parti lakóparkban vásárolt lakás szerencsés fekvésével a legfelső emeletről páratlan kilátást nyújt. A cél egy ehhez méltó belső átalakítás volt.  »
LAKÁS
A fiatal, gyermekes házaspár a szépen berendezett lakásából kívánt továbblépni. A választott épületet nem kívánták lebontani, csak korszerűsíteni és bővíteni.  »
LAKÁS
A Barcelonában lévő régi, nagy alapterületű lakás kortárs stílusban újult meg. A tervezőket a családias légkör megteremtése motiválta.  »
Megrendelem a Szép Házak 2017/3. lapszámát