Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2017/6. számából
CSALÁDI HÁZ
Páratlan kilátás
Johannesburg külvárosában, hatalmas telekre épült ez a lakóház. Az északi és keleti traktusból páratlan kilátás nyílik a környékre.
1
2
3
4
5
CSALÁDI HÁZ
Az otthonteremtéshez mindig ideális helyszín egy frissen beépülő kertvárosi rész. A dunántúli nagyváros esetében ez különösen igaz volt.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építtetők olyan ingatlant vásároltak, amelynél egy kissé lelakott nyaraló állt a telken. Ezt nem szerették volna felújítani, de teljesen lebontani sem.  »
CSALÁDI HÁZ
A Duna menti város építészeti jellege a központi mag kivételével kertvárosias. A család kinőtte otthonát és az új ház megépítéséhez ideális helyszínt keresett.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy fiatal építész számára különös jelentőségű a másutt megszerzett tudással felvértezve „hazavinni” a szülőföldre az új irányzatot.  »
CSALÁDI HÁZ
A telekvásárlás után csak egy évvel később került sor a tervezői megbízásra. Különösen felemelő, ha egy testvér családi házát kell megálmodni.  »
CSALÁDI HÁZ
A tulajdonosok öröklakásukat kívánták felcserélni egy kertes házra, ezért néhány évvel ezelőtt az akkor pályája kezdetén lévő ismerős tervezőt kérték fel.  »
LAKÁS
A kétszintes sorházi lakás közbenső szekcióban épült. Ez energetikai szempontból előnyös, de a fényviszonyok kreatív megoldásokat kívántak.  »
LAKÁS
A lakberendező ugyanabban a lakóparkban már több lakást berendezett. A korábbi referenciákhoz képest viszont egy teljesen eltérő stílust javasolt a megbízónak.  »
LAKÁS
A régi bérházak lakásállománya nagyon vegyes képet mutat. Ezek átalakítása a mai, modern kor igényei szerint rendkívül összetett feladat.  »
LAKÁS
Adyliget csendes utcájában egy nyolcvanas évekbeli házat újítottak fel a tulajdonosok, napjaink legkorszerűbb technológiáit alkalmazva.  »
LAKÁS
Ljubljana központjában, egy magasház földszintjén különleges építészeti adottságú lakás alakult ki, melyhez kizárólagos használatú átriumudvar tartozik.  »
Megrendelem a Szép Házak 2017/6. lapszámát