Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2018/1. számából
CSALÁDI HÁZ
Los Angeles-i villa
A Pacific Palisades lakónegyed szomszédságában nagyméretű, elegáns családi villák sorakoznak, köztük az Amalfi Drive Residence is.
1
2
3
4
5
CSALÁDI HÁZ
Ideális partnerség jött létre a világlátott, szakmailag felkészült megbízó és az azonos hullámhosszon lévő építész véletlenszerű találkozásával.  »
CSALÁDI HÁZ
A tervezési megbízás olyan épületre szólt, amely főleg állandó lakhelyként szolgál, de a település üdülőjellege miatt nyaralófunkciót is betölt.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építész házaspár pánikszerűen kezdett bele a telekkeresésbe, amint tudatosult, hogy egy gyermekük mellé várhatóan ikrekkel bővül a család.  »
CSALÁDI HÁZ
A dombokkal ölelt tájon frissen parcellázott területre készült a modern, villaszerű lakóház. Az épített környezet pedig még kialakulatlanul vegyes volt.  »
CSALÁDI HÁZ
A telek a gyönyörű panoráma miatt előnyösnek bizonyult, de a lejtésviszonyok komoly fejtörést okoztak az épület telepítése és megközelítése szempontjából.  »
CSALÁDI HÁZ
Az optimális építési helyszín megtalálása nem könnyű feladat. Itt a tulajdonosok közel akartak lenni mindenkihez és mindenhez, aki és ami fontos számukra.  »
CSALÁDI HÁZ
Dél-Afrika kedvező éghajlatú, festői delfinpartja mentén merész alkotás született. A tervezők a növény- és állatvilágból merítettek inspirációt.  »
LAKÁS
Egy hetvenes évekbeli társasházi lakásban a kevésbé előnyös elrendezést kellett átszabni és az új koncepció szellemében berendezni.  »
LAKÁS
A háromgyermekes család tíz évig élt a kertvárosban, de az idő múlásával fokozódott az igény, hogy közel kerüljenek a munkahelyhez és az iskolákhoz.  »
LAKÁS
A Górny Mokotów városrész építészetileg modern és tradicionális egyszerre. A spanyol származású tulajdonos azért itt vásárolt lakást, mert Madridra emlékeztette.  »
Megrendelem a Szép Házak 2018/1. lapszámát