Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2018/3. számából
CSALÁDI HÁZ
Tájra nyitott forma
Az építési helyszín, Dél-Kalifornia gyönyörű tájkörzetében ideálisnak tűnt egy extra formációhoz, amely méltóképp reprezentálja a kortárs építészetet.
1
2
3
4
5
CSALÁDI HÁZ
Ha az építési helyszín egy aránylag új parcellázású területre esik, a tervezésnél sokféle szempontot kell mérlegelni. Itt sem volt ez másképp.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építészeti kvalitások alapján céltudatosan választott tervezők meghökkentő formavilágú családi házat hoztak létre.  »
CSALÁDI HÁZ
Az észszerűséget és hatékonyságot szolgáló, példaértékű családi házat a tervezők olyan odaadással formálták meg, mintha saját maguknak készítették volna.  »
CSALÁDI HÁZ
A háromgyerekes család szolid, nem hivalkodó házra vágyott. A telekválasztsánál fő szempont volt az egészséges, zöld környezet.  »
CSALÁDI HÁZ
A fiatal, kétgyermekes házaspár olyan épületet képzelt el, amely minél kevésbé árnyékolja be a kertet és a medencét.  »
LAKÁS
Írásos dokumentum nem maradt fenn arról, hogy a megvásárolt kicsi épület története az 1940-es évekre vezethető vissza, de bizonyos jelek utaltak rá.  »
LAKÁS
A korábban külföldön élő négytagú család extrém módon egy modern, háromszintes irodaépületet szemelt ki új otthona helyszínéül.  »
LAKÁS
A New York-i Tribeca városrészében lévő modernizált társasházban egy belsőépítészeti cég több ingatlant rendezett be luxuskivitelben.  »
Megrendelem a Szép Házak 2018/3. lapszámát