Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2018/5. számából
VILLA
Természetes és nagyvonalú formáció
A dél-afrikai családi ház tervezési programjában egy nagy társasági életet élő, háromgyerekes család igényei összegződtek.
1
2
3
4
CSALÁDI HÁZ
A panorámás családi ház tervezésénél a terepviszonyok és a tájolás függvényében a szinteltolásos megoldás tűnt célszerűnek.  »
CSALÁDI HÁZ
A tervezők egy modern, lapostetős családi házat illessztettek be a többnyire hagyományos stílusú településképbe.  »
CSALÁDI HÁZ
A budai családi házat gyorsan szerették volna a tulajdonosok megépíttetni, ezért választották a könnyűszerkezetes technológiát.   »
CSALÁDI HÁZ
A régi, két különálló zsellérházat közös tető alá vonva egyesítették, így több ütemben mostanra nyerte el végleges arculatát.  »
CSALÁDI HÁZ
A földszintes családi ház métretarányaival kellően illeszkedik a kertvárosi környezetbe és modern stílusával új színt visz a hagyományos épületek közé.  »
LAKÁS
A belsőépítész páros egy patinás régi bérház tetőterében contemporary stílusban alakított ki a lakás nagyvonalú, elegáns tereit.  »
LAKÁS
A családi ház központi látványeleme a modern, tűzteres kandalló. A sötétbarna tölgyfa padló minden lakótérben praktikus és elegáns.  »
LAKÁS
Az ikerházban az általános bézs színvilágban a hangsúlyokat a fehér és sötétszürke tónusok, illetve a látványos motívumok jelzik.  »
LAKÁS
A helyszín egy régi, többudvaros, gangos ház. Az amerikaikonyhás nappalihoz kapcsolódik a lakás összes nagy belmagasságú helyisége.  »
Megrendelem a Szép Házak 2018/5. lapszámát