Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2019/1. számából
NYARALÓ
Hagyományőrzés a Balaton-felvidéken
A Káli-medencében egy egykori parasztház romjain hagyományőrző házat valósított meg a fiatal házaspár. A népies külső belül provance-i és vintage stílusú bútorokkal párosul.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
A modern ikerház egyik felében a kétszintnyi belmagasságú nappali mellett egy vendégszobának is alkalmas dolgozó, az emeleten pedig három háló és két fürdő létesült.  »
CSALÁDI HÁZ
A keskeny telken álló, U-alakú családi házban a kétszintes, bástyaszerű tömböket egy keskenyebb traktus köti össze. Az így létrehozott fél átriumban egy kis vízmedence készült.  »
NYARALÓ
Szép, folyóparti környezetben lévő, relatív kicsi telekre szólt a tervezési megbízás. Korszerű anyaghasználattal és alternatív energiával működtethető, modern formavilágú üdülőépület jött létre.  »
CSALÁDI HÁZ
Az alföldi tanyán olyan épületet alkottak a tervezők, amely karakterében megőrzi a népi építészet értékeit, de alkalmas a vidéki életmód újraértelmezésére is.
  »
CSALÁDI HÁZ
Szigorú beépítési szabályokhoz kellett igazodni a modern, kétlakásos családi ház tervezése kapcsán, amely végül oldalhatáron álló beépítésű lett.  »
CSALÁDI HÁZ
A német előregyártott technológiával épült háznál az volt a cél, hogy stílusa kortalanságával a természeti környezetbe illeszkedjen, de magán hordozza korunk modernitását is.  »
CSALÁDI HÁZ
A modern, téglaburkolatú, dán családi ház megalkotása reprezentálja a tervezőgárda skandináv dizájn iránti elkötelezettségét.  »
LAKÁS
A fiatal pár elegánsan kívánta felöltöztetni új házuk nagyvonalúan kialakított tereit. A sok fafelülettel természetes hatást, az élénk színhasználattal vidám hangulatot teremtve.  »
LAKÁS
A kétgyermekes család modern otthonra vágyva olyan eladó házat keresett, ami felújítandó, de nem kell átépíteni. Sikerült rálelni egy kétszintes, L-alakú épületre.  »
LAKÁS
Egy belvárosi régi bérház lakásában a nagyméretű központi térben a nappali-étkező-konyha mellett két hálószoba is elfért. A zárt, belső traktusban a mellékhelyiségek sorakoznak.  »
LAKÁS
Párizs egyik csendes kerületében, az Eiffel-toronyra és a Szajnára panorámás lakás átalakítására adott egy dél-afrikai festőművész a tervezőknek megbízást.  »
Megrendelem a Szép Házak 2019/1. lapszámát