Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2019/2. számából
VILLA
Térbeli játék Sydneyben
Neves építészek együttműködésével jött létre a fenomális helyszínhez méltó alkotás, amely modern formavilágával és térbeli játékosságával kitűnik a környezetéből.
1
2
3
4
CSALÁDI HÁZ
Az egyszintes épületben az eltérő szélességű traktusokkal speciális térszervezés jött létre, amelyet a homlokzatmagasságok különbözősége is hangsúlyoz.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építtetők modern stílusú családi házra vágytak. A telek geometriai adottsága inspirálta a kétszintes, lapostetős épület lépcsőzetes tömegformálását.  »
NYARALÓ
Egy tóparti '60-as évekbeli ház teljes átépítésével jött létre teljesen új térszervezéssel a kétszintes, otthonosan berendezett nyaraló.  »
CSALÁDI HÁZ
A modern családi ház átlátható alaprajzi elrendezésével, egy szinten elhelyezett helyiségeivel és kényelmes tereivel élhető környezetet nyújt.
  »
CSALÁDI HÁZ
Személyes indíttatású volt a rábaközi kisvárosban lévő, családi örökségként kapott, '30-as évekbeli tipikus keresztház és melléképületeinek korszerűsítése.  »
LAKÁS
A New York-i körpanorámás lakásban a kortárs formajegyek tiszta vonalai a fehér túlsúlyú színvilággal egyfajta légiességet és könnyedséget idéznek elő.  »
LAKÁS
Az új építésű társasházban minden adott volt ahhoz, hogy a berendezésre váró lakás egyedivé és otthonossá válhasson.  »
LAKÁS
Egy belvárosi kétszobás lakás megújulásának lehetünk szemtanúi. Esztétikailag döntő volt, hogy a modern épületstílushoz kifejezetten extravagáns belvilág társuljon.  »
LAKÁS
A belső udvaros, gangos, régi társasházban létrehozott új, kétszintes lakás a nyüzsgő város infrastruktúrájának előnyeivel együtt szinte egy családi házat pótol.  »
Megrendelem a Szép Házak 2019/2. lapszámát