Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2019/4. számából
CSALÁDI HÁZ
Terepszintek áthidalása
A megjelenésében visszafogott, mégis elegáns családi ház hagyományos téglaburkolattal ellátott homlokzatát sötét tónusát fahatású felületek oldják.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
A letisztult külsejű, minimál stílusú családi házban a modern építészeti stílusra jellemző anyaghasználat és színvilág beltérben is folytatódik.  »
CSALÁDI HÁZ
Példaértékű egyszerűség jellemzi a kétszintes családi házat, amelyet a franciaerkélyek üveglapjai dekorálnak. A vidám színek a belvilágban is visszaköszönnek.  »
CSALÁDI HÁZ
A családi ház formai letisztultsága nyomon követhető kívül-belül. Az épület minimalista stílusát követi a berendezés dizájnja az elegáns vonalvezetéssel.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy álom megvalósítását célozta meg a házaspár a családiházuk építésével. Az épületet sikerült az ősfás tölgyes, a fenyők és a gyümölcsfák közé elhelyezni.  »
CSALÁDI HÁZ
A tervezési megbízás egy olyan kétlakásos házra szólt, amely hasonló funkcionális igényeket különböző alaprajzi formával foglal keretbe.   »
CSALÁDI HÁZ
A fehér homlokzaton helyenként a kerítéssel azonos szürke kőburkolat jelenik meg. A belvilágban azonban melegebb tónusú színek dominálnak.  »
CSALÁDI HÁZ
A texasi családi ház pavilonrendszerű épületegyüttesből áll. A részelemek szoros kölcsönhatásba kerültek a természettel és szemeznek a tájjal.  »
LAKÁS
Rövid távú bérbeadásra készült a lakás, ezért a nagy alapterületet ketté osztották. ezáltal egy nagyobb apartman és egy kis garzon keletkezett.   »
LAKÁS
A száz négyzetméteres belvárosi lakásban három hálószobát kellett kialakítani, amelyek mindegyike egyedi falburkolatot kapott.  »
LAKÁS
A vízparton fekvő lakópark contemporary stílusú lakásában a fehér szín dominál, amit rendkívül elegánssá tesz a márványhatású padlóburkolat.  »
LAKÁS
Az átépített lakás fafelületei a fehér falak környezetében barátságos légkört teremtenek. A geometrikus falburkolatok pedig egyedivé alakítják a megújult tereket.  »
Megrendelem a Szép Házak 2019/4. lapszámát