Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2020/1. számából
NYARALÓ
Transzparencia
A balaton-parti nyaralónál a kő mellett nem hiányozhattak a faburkolatok sem, részint burkolatként, illetve árnyékolószerkezeti elemként alkalmazva.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
Az észak-balatoni családi ház gépészeti rendszere a napenergia okos felhasználásával és egyéb ötletekkel teljesen önfenntartó módon működik.  »
VILLA
A hegyoldalba épült, átépített családi háznál az építészek alulra egy drámai hatású, markáns, gabion szerkezetű kőburkolatot választottak.
  »
CSALÁDI HÁZ
Az átépített családi ház megmozgatott tömegét lépcsőzetesen kísérő teraszok a gondozott kerttel teremtik meg a gondtalan pihenés körülményeit.  »
NYARALÓ
A megbízó olyan hétvégi házra vágyott, amely minden évszakban alkalmas a nagy családi összejövetelekre és az aktív pihenésre egyaránt.
  »
CSALÁDI HÁZ
Az alápincézett, egyemeletes, lapostetős háznál zöldtetős megoldást választottak. Az épület elegáns, de nem hivalkodik az utcaképben.  »
CSALÁDI HÁZ
A helyi építészeti hagyományok tisztelete alapozta meg a tervezési koncepciót. A szigetközi családi ház a múltra reflektál, de a mához is szól.  »
LAKÁS
A budai, jó állapotú Bauhaus-épületben felújított lakást a fafelületek teszik otthonossá. A terekben a szürke és barna tónusok dominálnak.   »
LAKÁS
A nagypolgári lakás korabeli hangulatát a magasfényű, márványhatású burkolatok mellett a gipszmennyezet és a fali kazettázás idézi vissza.  »
LAKÁS
A kétszintes családi házban az álmennyezetek mozgalmassága az egyes helyiségekben a fénysávok hangulatkeltésével más-más térérzetet eredményezett.  »
CSALÁDI HÁZ
Az átépítés során üdülőfunkcióval és vendég lakrésszel egészítették ki a klasszikus stílusban teljesen megújuló családi házat.  »
Megrendelem a Szép Házak 2020/1. lapszámát