Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2020/3. számából
VILLA
Az alpesi táj inspirációja
A svájci villa formavilága reagál a jég és a gleccserek munkája nyomán kialakult domborzat tájképi kompozíciójának változatosságára.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
A tervezés során azt az elvet követve, hogy az épület körítőfalai ne keltsenek bezártságérzetet, egy belső átriumot ékeltek az elkülönített térfelek közé.
  »
CSALÁDI HÁZ
Az egyszintes épület két különböző belmagasságú kubus összeillesztésével vált mozgalmassá. A közösségi zóna lett a tágasabb belvilágú.  »
CSALÁDI HÁZ
A buda közeli borvidék új családi házas övezetében az igények és az adottságok összegzésével egy hagyományos, magastetős hosszúház született.   »
CSALÁDI HÁZ
Alkotói bátorság kellett a régi lakóház komplett átalakításához. Az építészeti értékrend magasra tett mércéjét követi a belsőépítészeti koncepció is.   »
CSALÁDI HÁZ
A családi ház a kétszintes, szabályos hasábszerű törzse a nyeregtetővel kimagaslik a körülötte levő földszinti, felületi mozgalmasságból.  »
LAKÁS
A hosszan elnyújtott alaprajz az egyik térfélen a gyerekbirodalmat, a másikon az egyterű amerikai konyhás nappalit és a szülői blokkot foglalja magában.  »
LAKÁS
A családi ház belvilágának modernizálására során az eredetileg kis helyiségekre osztott alaprajzot kellett nyitottabbá, áttekinthetőbbé varázsolni.  »
Megrendelem a Szép Házak 2020/3. lapszámát