Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2020/4. számából
VILLA
Az oroszlán feje alatt
A családi ház legfőbb szerkezeti elemeit adottságként kezelve a belsőépítészeti koncepcióban természetes anyagokkal kívánták lágyítani.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
Az energiahatékony családi háznál a természetes anyagokkal és a tömegformálás léptékével a környezethez illeszkedés szándéka valósult meg.  »
CSALÁDI HÁZ
A minimalista stílusú családi ház a lapostetős, kétszintes téglatestformájával és a fehér, vakolt felületekkel nem hivalkodik az utcaképben.   »
CSALÁDI HÁZ
A budai agglomerációban épült kétlakásos épületegyüttes a különleges természeti adottságú helyszínhez méltó szakmai alázatot tükröző alkotás.  »
CSALÁDI HÁZ
A balatoni nyaraló belső kialakítása követi anyaghasználat szempontjából a külső, modern megjelenést. A nyersbeton látványelemként is megjelenik a lakótérben.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építész régi vágya volt egy saját ház megvalósítása. A városi projektek kivitelezése indukálta az ipari építészet bizonyos alkotóelemeinek megjelenítését.  »
LAKÁS
Az alaprajzilag mozgalmas belvilágot a modern, egyedileg tervezett bútorozással és a minőségi burkolatokkal kívánták egységes arculatúvá varázsolni.  »
LAKÁS
Egy nyugat-dunántúli kistelepülésen épült új, egyszintes családi ház tulajdonosai a belvilágban modern, letisztult terekre vágytak.  »
Megrendelem a Szép Házak 2020/4. lapszámát