Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2021/1. számából
VILLA
Szemezés a tájjal
A ritka beépítésű, budai, családi házas övezetben lévő szabálytalan alakú terepről majdnem 180 fokban tárul fel a főváros látképe a Dunával.
1
2
3
4
CSALÁDI HÁZ
Egy dél-alföldi patinás kisvárosban kiemelkedő szerepet tölt be a kor építészeti trendjére reflektáló modern, kétszintes, lapostetős villaszerű épület.  »
CSALÁDI HÁZ
A kiváló elhelyezkedésű saroktelekre egy szabadon álló, kétszintes épület jöhetett létre. A ház modern stílusú arculatához illeszkedik a lakberendezés is.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy észak-balatoni üdülővárosban a tulajdonosi szándék szerint kerülni akarták a formai attrakciókat, ezért egy egyszerű vonalvezetésű alkotás született.  »
CSALÁDI HÁZ
A kertvárosi környezetben épült családi háznál az építtetői kívánságokat beteljesítve egy kissé mozgalmas alaprajzú, lapostetős alakzat született.  »
CSALÁDI HÁZ
A Duna menti kisvárosban élő fiatal házaspár a számukra kedvelt környezetből a fővárosi agglomerációba kívánt költözni. Itt építették fel új otthonukat.  »
LAKÁS
A fiatal megbízókhoz közel állt a mai kor építészeti trendje, a loft stílus. Igazi kihívást jelentett ezt az új építésű, modern családi házban megjeleníteni.  »
LAKÁS
A tulajdonosok, megunva az előző lakásuk fehér színvilágát és minimalista formajegyeit, az új otthonukban kontrasztokra és lágy színekre vágytak.  »
Megrendelem a Szép Házak 2021/1. lapszámát