Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2021/2. számából
CSALÁDI HÁZ
Összetartozás és önállóság
A Balaton partján kezdetben két szomszédos telken kezdődött el a szülők és felnőtt gyerekeik házainak megépítése. Végül a két ingatlant egyesítették.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
A kétszintes, modern, lapostetős épület úgy reflektál a környezetére, hogy a homlokzatai mozgalmasságával szinte minden irányból kémleli a tájat.  »
CSALÁDI HÁZ
A ház tervezése során a térség korábban kialakult hagyományos, némileg mediterrános jellegű, magastetős épített környezetéhez kellett alkalmazkodni.  »
CSALÁDI HÁZ
A tulajdonosok egyszerű geometriájú, kétszintes, lapostetős házat képzeltek el. A helyi szabályozás miatt azonban csak egyszintes, tetőteres forma jöhetett szóba.  »
CSALÁDI HÁZ
Külső megjelenésében a kétlakásos ház egyszerű geometriájával formailag a mai kor igényeire reflektál a családi házas övezet hagyományos stílusú épületei között.  »
LAKÁS
A pest megyei városban élő házaspár egy új házban kívánt időtálló stílusú, harmonikus otthont kialakítani. Célul tűzték ki, hogy három önálló lakrész kapjon helyet.  »
LAKÁS
A parkra néző, furcsa alakzatú saroklakás felújításánál komolyabb funkcionális átalakítást kellett végezni egy plusz háló és két fürdő létesítésével.  »
LAKÁS
A fiatal építész a saját ízlése szerint, minimalista stílusban tervezte meg az első otthonát. A letisztult geometriai formákhoz fekete színvilág társult.  »
LAKÁS
Az újbudai modern társasház legfelső emeleti lakását a márványhatású burkolatok és a halszálkamintában lerakott parketta rendkívül elegánssá teszik.  »
Megrendelem a Szép Házak 2021/2. lapszámát