Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2021/4. számából
VILLA
A Huron-tó partján
A neves dél-afrikai építészek olyan nyaralót terveztek a kanadai Huron-tó partjára, amely formailag eltér a hagyományos regionális jellegtől.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
Egy pest megyei település újonnan parcellázott részén épült meg a modern családi ház. A hosszanti tömegformálás a telekadottságokhoz igazodik.  »
VILLA
Egy impozáns megjelenésű, modern családi házzal gazdagodott az épített környezet a balaton déli partján, egy kivételes adottságú vízparti helyszínen.  »
CSALÁDI HÁZ
A formai őszinteséggel jellemezhető alkotást egy dunántúli település kertvárosias részén az évtizedek során kialakult épített környezet fogadja be.  »
CSALÁDI HÁZ
A modern, földszintes családi ház funkcionálisan jól szervezett és szándékoltan nem hivalkodó, de egyedi formával jelenik meg az utcaképben.
  »
LAKÁS
Egy alföldi nagyvárosban élő család az otthona tervezgetésének már a kezdeti fázisába bevonta a korábbról ismert lakberendezőt.  »
LAKÁS
A belvárosi lakás az évtizedek során, a leválasztásokat elszenvedve méltatlanul elveszítette régi pompáját. Ennek felújítását mutatjuk be.  »
LAKÁS
A belváros szívében lévő, szecessziós stílusú társasház egyik lakása időtálló stílusban, költséghatékony megoldásokkal újult meg.  »
Megrendelem a Szép Házak 2021/4. lapszámát