Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2021/5. számából
CSALÁDI HÁZ
Hegyvidéki villák ihletése
Déli országok hegyvidéki villái ihlették a háromgyerekes család, természetes anyagokból, Budán épült családi házának építészeti stílusát.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
Az Alpok alján lévő kis faluban sikerült a házaspárnak megvalósítani régóta dédelgetett álmát. A tervezésnél szabadon szárnyalhatott a fantázia.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy kelet-magyarországi város kertvárosias részén a tervezett földszintes családi házzal a hagyományos stílusú épített környezethez kellett igazodni.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy pesti kerület kertvárosias részén kívánta felépíteni a kétgyerekes család az otthonát. Az általuk megbízott építész saját háza szolgált kiindulópontként.  »
CSALÁDI HÁZ
A Mátra lábánál elterülő csodás környezetű kis faluban élő pár a meglévő családi házuk átépítése során még korszerűbb, környezettudatosabb otthont vízionált.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy vidéki nagyváros kertvárosában kívánta saját álomházát megépíteni a megrendelő. Az új tulajdonosok a kivitelezés eléggé előrehaladott fázisába kapcsolódtak be.  »
LAKÁS
A szlovéniai tengerparton épült villa tervezése során az alkotók arra törekedtek, hogy a klasszikus és a modern dizájnt az egész épületben kölcsönhatásba hozzák.  »
LAKÁS
A kétgyerekes család új házuk belsőépítészeti kialakítása során modern enteriőrt kívánt megvalósítani, otthonos érzetet keltő, meleg tónusú színvilággal.  »
LAKÁS
Az újépítésű lakásban az otthonos érzést a pasztellszínek adják, a menta és szürke színekkel, illetve a fahatással együtt harmonikus összbenyomást keltve.  »
Megrendelem a Szép Házak 2021/5. lapszámát