Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2021/6. számából
VILLA
Olasz kortárs villa
A torinói dombokon épült villa áttört geometriai formaelemeivel sikeres párbeszédet folytat a tájjal. 270 fokos szögben kilátást nyújt az alatta elterülő városra.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
A Balaton déli partján, egy új parcellázású területen a megbízói igényekhez és a korszellemhez igazodó modern, többgenerációs családi ház épült.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építtetőknek sikerült az erdő közelében lévő panorámás, ősfás telken megvalósítani az elképzeléseiket. Ehhez egy szerkezetkész állapotú házat vásároltak.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy kivételes természeti adottságú nyugat-magyarországi városban sikerült rálelni az építtetőnek a folyópart közvetlen közelében lévő telekre.  »
CSALÁDI HÁZ
Kiváltságos környezeti tényezők inspirálták a családi ház természetre hangolt grandiózus téralakítását és a homlokzatok anyaghasználatát.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építészek beruházóként menedzselt projektje egy telken két család számára hozott létre magánszférájukban kellően elkülönített és formailag is egyedi otthont.  »
CSALÁDI HÁZ
Elsősorban a tájoláshoz igazodva, az utcafrontra merőlegesen telepített épület nagy üvegfelületekkel nyílik meg a tágas oldalkertre.  »
LAKÁS
A belvilágban létrejöhetett a vágyott modern stílus, amit a közösségi zóna bútorainak, de különösen a nappali kanapéjának formai egyedisége hangsúlyoz.  »
LAKÁS
A tulajdonos házaspár egy glamouros, azon belül világos, csillogó, elegáns összhatásra vágyott. A fő hangsúly a textúrák és a fények játékára esett.  »
LAKÁS
Nagy üvegfelületekkel fordul a panoráma irányába a teraszos közösségi zóna, amelynek a növekvő belmagasságú terét sok természetes fény járja át.  »
Megrendelem a Szép Házak 2021/6. lapszámát