Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2022/2. számából
CSALÁDI HÁZ
Családi kötődés kortárs közegben
Egy pesti kerületben vált valóra egy szülői dédelgetett álom, hogy felnőtt gyerekeivel kellően szeparáltan, de kényelmes közelségben élhessen.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
Az L-alakú épület legfigyelemreméltóbb építészeti megoldása a nappali funkciókat befogadó és a távoli tájra fókuszáló szárnynál született.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építtetők hosszas keresgélés után találtak rá olyan két szomszédos, vízparti telekre, amelyeken korábban ikresítve összeépített pici nyaralók álltak.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építészek nyugodt, soha meg nem unható formával igyekeztek alkalmazkodni a közeli, szőlővel és gyümölcsfákkal beültetett környezethez.  »
CSALÁDI HÁZ
Esztétikailag lapostetős, modern stílusra vágytak a tulajdonosok. Az új családi házukat egy kelet-magyarországi városban, kedvező tájolású saroktelekre építették.  »
LAKÁS
A tulajdonosok modern, de nem rideg, inkább otthonos környezetre vágytak, amit a fa, illetve a természetben gyakran előforduló színek érzékeltetnek.  »
LAKÁS
A penthouse lakásnál nagy terasz kapcsolódik a keskeny, hosszan elnyúló alaprajzhoz. A lakás teljes szélességében élvezhető a városi panoráma.  »
LAKÁS
Egy budai lakás felújításakor a modern stílus glamouros, aranyszínű elemekkel egészült ki. A konyha, nappali és étkező L-alakban helyezkedik el.  »
LAKÁS
Az óbudai lakás felújítása során az építészeti elrendezés megfelelt a tulajdonos funkcionális elvárásainak, így a dizájn újragondolása volt a cél.  »
Megrendelem a Szép Házak 2022/2. lapszámát