Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2022/5. számából
VILLA
Brazil családi villa
A são paulo-i rezidenciánál a kreatív térbeli megoldások oldják a tömbszerűséget, amit a különleges homlokzatképzés is hangsúlyoz.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
Tervezési szempontból kihívást jelentett a telek ellentmondásos helyrajzi adottsága, aminek a feloldására egy térrendszerű formaképzés született.  »
CSALÁDI HÁZ
A vitorlázás iránti szenvedély vezérelte az építtetőket a Fertő-tó környékére. Készházas, nagy paneles technológiával készült el a modern alkotás.  »
CSALÁDI HÁZ
Feltétlenül lépcsőzésmentes és a generációs váltásokat is lekövető, praktikus elosztású, modern vonalvezetésű épületre szólt a tervezői megbízás.  »
CSALÁDI HÁZ
Az alkotói szándék szerint a kompakt, szerkezetelvű lakóépület kellőképpen teljesíti a természeti környezethez szorosan kapcsolt funkcionalitást.  »
CSALÁDI HÁZ
Izgalmas folyamat eredményezte az épület végső formáját. Az új inspirációk esztétikailag mozgalmas, egyedi hangvételű alkotást indukáltak.
  »
CSALÁDI HÁZ
Az építész-statikus házaspár az állandó rekreációs lehetőséget nyújtó balatoni térségben kívánta modern stílusú otthonát létrehozni.  »
LAKÁS
A háromgyermekes házaspár otthonteremtésénél összegződött a formai letisztultság és az időtállóság igénye mellett az egyéni ízlésvilág érvényesítése is.  »
LAKÁS
Egy óbudai panorámás társasházi lakásból alakították ki a tulajdonosok alapos felújítással az ízlésvilágukhoz közel álló hangulatú új otthonukat.  »
LAKÁS
A pesti szinháznegyed régi bérházában megvásárolt társasházi lakás funkcionális átalakítására és a műszaki állapot alapos felújítására került sor.  »
Megrendelem a Szép Házak 2022/5. lapszámát